Terugblik 2013 / Vooruit kijken 2014

Gepubliceerd op 17 januari 2014 om 21:09

Nu de vernieuwde website een jaar in de lucht is, is het goed om even terug te kijken. Dit eerste jaar is de website 1011 x bezocht en dat is tot grote tevredenheid van clown Kokkie. Het hele jaar 2013 bleek een succes, in dit jaar heeft clown Kokkie een nieuw record aan optredens gehad. In 2013 is Clown Kokkie gestart met een Facebookpagina www.facebook.com/clownkokkie hoewel er nog niet heel veel volgers zijn (tot 17 januari 2014 waren er 47 mensen die geliked hebben) heeft dit al wel tot een aantal mooie dingen geleid. Zo vroeg Clown Kokkie tips bij het schrijven van een nieuw stukje voor kinderkerk en hier werd aardig opgereageerd. Ook heeft Clown Kokkie via facebook een aantal keren iets te leen gevraagd bij de likers. Kortom een mooie aanwinst niet alleen voor hulp aan clown Kokkie, ook deelt Clown Kokkie nieuwtjes als eerste via facebook.

Is alles dan zo geweldig en goed gegaan in 2013 helaas niet, via het gastenboek kreeg clown Kokkie een heel bericht binnen waar hij (en zijn collegaclown Floppy) persoonlijk worden aangevallen. Dit ging met name bij clown Kokkie niet in de koude kleren zitten. Gelukkig kwamen er na die tijd ook verschillende positieve klanken over het clowns werk van Clown Kokkie. Niet alleen via het gastenboek maar ook live. Zo kwam hij kinderen tegen in een winkel die helemaal fan van hem waren en gelijk een handtekening vroegen. De positive berichten op de site (en live) hebben Clown Kokkie bemoedigt en doen besluiten door tegaan met zijn clownsactiviteiten. En uiteraard gaat het ene optreden beter dan het andere, maar Clown Kokkie doet bij elk optreden zijn uiterste best een persoonlijk feestje van te maken voor ieder kind tegen een betaalbare prijs.

Naast een nieuwe website heeft clown Kokkie 2 nieuwe kostuums gekocht (Die van Sinterklaas en Zwarte Piet) Er waren al een paar Pieten kostuums aanwezig, maar nu is er 1 extra gekocht. Door de aanschaf van met name het sinterklaaskostuum is het mogelijk geworden via clown Kokkie een bezoek van Sint en Piet te regelen (Mede dankzei clown Floppy). In 2013 mochten we 2 bezoeken afleggen naar gezinnen, de reacties waren positief.

Verder is in 2013 het clownsteam van Kinderkerk met een 3e clown verstekt. Via deze weg wil ik dan ook clowntje JoJo bedanken voor wat ze in 2013 heeft ingebracht. Clowntje JoJo is het meest serieuse (slime) clowntje van het team en dit zorgt voor het team voor extra mogelijkheden. vol verwachting kijk ik dan ook uit wat deze samenwerking in de toekomst zal gaan brengen. Clown Kokkie heeft samen met Clown Floppy een bezoek gebracht aan een kerk in Emmen waar ze een gastoptreden gedaan hebben. Dit is van bijde kanten zeer goed bevallen en we hopen vaker gastoptredens te kunnen doen in andere kerken (maar ook in bedrijven buiten de kerk kunnen we een leuke show neerzetten). De vriendschap tussen Clown Kokkie en Clown Floppy is in 2013 weer versterkt en verdiept en dat is misschien wel het grootste succes van 2013. Want wat is een mens zonder vrienden :p Vol Vreugde kijk ik dan ook terug op het jaar 2013, wie durft nu nog te zeggen dat 13 ongeluk brengt.

En nu 2014 is gestart kijken we met verwachtig uit wat dit jaar ons gaat brengen. Zou 2014 meer bezoekers trekken naar de website? En hoeveel optredens zouden we dit jaar krijgen. In deze brance is niks zeker dus we wachten af. Januari is in ieder geval in 2014 qua optredens al positief. Ook hoopt clown Kokkie in 2014 meer mensen op zijn facebook te verwelkomen. Zou het lukken om eind 2014 100 likers op de facebookpagina te krijgen. Als u dit leest en clown Kokkie nog niet geliked hebt op facebook kunt u daarvoor de eerder vermelde link gebruiken.

 

Geplaatst door J.P.Kamans

Reactie plaatsen

Reacties

Ate de Boer
10 jaar geleden

leuk stukje heb je geschreven,
hoop dat het goed zal gaan maar jouw kennende zal dat vast wel lukken ik wens je bij deze een voor treffelijk jaar toe en wie weet komen we elkaar nog wel eens tegen met vriendelijke groet en Gods zegen toegewenst.

Mem
10 jaar geleden

He Jan-Peter, wat een leuk stukje heb je geschreven. Via fasebook heb ik even op je link geklikt. Ik wens je veel succes met al je optredens, maar niet hoogmoedig worden hoor(grapje).
Je bent als clown zo anders, dan als Jan-Peter, soms best wel een beetje sober en negatief. Maar ik ben zo blij dat je van de talenten die je van God gekregen hebt zo geniet. Gods zegen en nabijheid toegewenst bij al jullie optredens.