Nieuws

Klik op een titel om het nieuwsbericht te lezen. U ziet de 10 nieuwste titels afgebeeld er zijn meer nieuwsberichten die bereikt door steeds op "vorige" te klikken.


Na 2 jaar stilstand, een nieuwe start

In de afgelopen 2 jaar heeft Clown Kokkie geen optredens gedaan. Dit i.v.m. de Corona maatregelen. Nu de meeste regels verdwenen zijn zal Clown Kokkie ook weer zo nu en dan een optreden doen. Wel heeft Clown Kokkie besloten het rustiger aan te gaan doen. Voorlopig zal hij daarom alleen als publiekstrekker te boeken zijn. Ook voor een ballondecoratie kunt u bij hem terecht. Voor kinderfeestjes en een programma verwijst hij u graag door naar een andere Clown.

Lees meer »

Clown Kokkie heeft zich ingeschreven bij de KvK

Clown Kokkie heeft zich vandaag ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel staat hij ingeschreven onder de handelsnaam KAMANS ENTERTAINMENT, Hierdoor kan hij meer activiteiten bieden dan alleen Clown. Want bij Clown Kokkie kun je terecht voor o.a. Ballonbogen, ballonpilaren, verkoop ballonartikelen in de webshop, verhuur feestkleding, Sint en Piet en natuurlijk is hij te boeken als Clown.

Lees meer »

Agenda is wat opgeruimd

Clown Kokkie heeft zijn agenda op deze site opgeruimd en al de optredens die hij in het jaar 2013 heeft gedaan uit de agenda vandaan gehaald. Waarschijnlijk komen er namelijk toch geen mensen meer naar deze optredens toe :p En zo houd je ruimte over voor nieuwe optredens.

Lees meer »

Clown Kokkie is lid van ballonfigurensite

Clown Kokkie is lid geworden van de ballonfigurensite. Op deze manier is clown Kokkie ook via de site www.ballonfigurensite.nl te vinden. Voordeel hiervan is dat mensen die zoeken naar een ballonenclown gemakkelijk via deze site door kunnen klikken naar clown Kokkie. Nu maar hopen dat dit meer optredens voor clown Kokkie opleverd, zodat hij nog meerkinderen blij kan maken met ballonfiguren. Tot nu toe is clown Kokkie de enige clown uit Friesland die hier staat ingeschreven.

Lees meer »

Nieuw Clown Kostuum

Clown Kokkie is naar de winkel gegaan en heeft hier weer nieuwe kleren gekocht. dit keer een gaat hij op pat met een hoge hoed. Er zijn ook 2 nieuwe jassen besteld maar deze worden pas in Januari 2015 geleverd. De andere kostuums blijft hij gebruiken maar die worden iets minder mooi daarom moest er wat nieuws komen. Ook zijn er weer nieuwe schoenen besteld.... Dus clown kokkie is straks weer helemaal netjes in de kleding :p

Lees meer »

Terugblik 2013 / Vooruit kijken 2014

Nu de vernieuwde website een jaar in de lucht is, is het goed om even terug te kijken. Dit eerste jaar is de website 1011 x bezocht en dat is tot grote tevredenheid van clown Kokkie. Het hele jaar 2013 bleek een succes, in dit jaar heeft clown Kokkie een nieuw record aan optredens gehad. In 2013 is Clown Kokkie gestart met een Facebookpagina www.facebook.com/clownkokkie hoewel er nog niet heel veel volgers zijn (tot 17 januari 2014 waren er 47 mensen die geliked hebben) heeft dit al wel tot een aantal mooie dingen geleid. Zo vroeg Clown Kokkie tips bij het schrijven van een nieuw stukje voor kinderkerk en hier werd aardig opgereageerd. Ook heeft Clown Kokkie via facebook een aantal keren iets te leen gevraagd bij de likers. Kortom een mooie aanwinst niet alleen voor hulp aan clown Kokkie, ook deelt Clown Kokkie nieuwtjes als eerste via facebook.

Lees meer »

Nu een bezoek van Sint en Piet regelen via Clown Kokkie

Clown Kokkie heeft een sterke vriendschappelijk band met Sinterklaas en zijn Pieten. Vanaf nu heeft Clown Kokkie de mogelijkheid van de Sint gekregen om bezoeken te plannen in de agenda van de Sint. Via Clown Kokkie die samen met een maat van hem de dingen een beetje organiseerd kan de gewenste datum en tijdstip doorgegeven worden. Dan zal Clown Kokkie kijken of de sint op dat moment kan komen en tijd vrij kan maken met een Piet bij u binnen kan komen. 

Lees meer »

Facebook Pagina

Clown Kokkie heeft sinds afgelopen maandag een eigen facebook pagina. "Like" deze pagina en ontvang gelijk de nieuwtjes van Clown Kokkie op uw facebook. het adres is: www.facebook.com/clownkokkie 

Lees meer »

Nieuwe kaarten besteld

Vandaag hebben we weer nieuwe visitekaarten besteld, ze komen er heel anders uit te zien dan de oude, met een nieuwe foto op de voorkand en ook de achterkant is weer helemaal fris, uiteraad staat deze nieuwe website erop vermeld. Clown Kokkie heeft de drukker nu opdracht gegeven om eerst 2500 kaarten te laten drukken, zo heeft hij eerst genoeg om uit te delen op kinderfeestjes, braderie etc etc.

Lees meer »

Clown Kokkie Krijgt nieuwe website

Binnenkort zal Clown Kokkie te vinden zijn via www.clownkokkie.nl, aan deze site wordt nu nog hard gewerkt en tot zolang blijft ook www.clownkokkie.webs.com actueel. Doordat Clown kokkie verhuist van een amerikaanse website bouwer naar een nederlandse zullen de berichten in het nederlands verschijnen ipv het engels. Kijk alvast rustig rond op deze site en geef uw mening en tips door via o.a. het gastenboek. Naast de website krijgt Clown Kokkie ook een nieuw e-mail adres: info@clownkokkie.nl

Lees meer »

2 Clowns die een show komen geven en/of ballonfiguren maken? Dat is mogelijk!!

Op de KIKA-dag (bassischool De Opdracht, Ureterp, 16 juli 2012) hebben Clown Kokkie en Clown Floppy samen een optreden verzorgd. Ze zijn al als duo bekend van kinderkerk, maar dit was het eerste optreden (en ook gelijk een stuk langer dan in kinderkerk) voor ander publiek. Dit optreden was gesponsord I.V.M. het goede doel en omdat het even een probeerseltje was. :P Het is ons als clowns erg goed bevallen om samen een optreden te doen. En zouden het leuk vinden dit vaker te doen. Omdat we met 2 clowns komen liggen de kosten wel een stuk hoger dan dat u Clown Kokkie alleen boekt, maar u krijgt en ook een heel leuk optreden voor terug, met interactie tussen de 2 clown. Stuur een mail als u belangstelling heeft schrijf dan ook wat uw wensen zijn. Wij komen graag als duo bij u langs.

Lees meer »

Nieuw kastje voor optredens

Clown Kokkie heeft de matrialen gekocht om een nieuw kastje te maken wat hij bij optredens bij zich heeft. Dit kastje wordt hoger dan het oude kastje zodat hij het ook kan gaan gebruiken als tafeltje bij optredens. De marterialen zijn gekocht, nu moet er nog flink geklust worden om het tot een mooi kastje te maken. (Hier gaat de broer van Clown Kokkie mee helpen, want samen is veel leuker :P) Via deze site wordt bekend gemaakt wanneer dit kastje voor het eerst gebruikt gaat worden.

Lees meer »

Clown Kokkie loopt de Slachte Marathon uit!

Het is gelukt. Op 16 juni liep Clown Kokkie een marathon (42195 meter, dat is 42,2 km). En wel over de Slachtedyk, samen met nog 14000 mensen liep Clown Kokkie van Reard naar Easterbierrum. Hier kreeg hij een postzegel in een blokje als bewijs dat hij het heeft gehaalt.

Lees meer »

Clown Kokkie vindt nieuw werk.

In december 2011 schreef ik al dat Clown Kokkie per 1 maart 2012 zijn baan verloor. Hij hoefde niet heel lang te zoeken voor hij weer een baantje had gevonden. Op 13 maart begon hij te werken als oproepkracht via Noorderbreedte in de ouderenzorg. Ze bellen mij dan op als ze iemand nodig hebben. Maar per 1 Juli werk ik ook bij verpleegtehuis Nieuw Mellens, voor een aantal uren op contract, dus zal ik voor dat ik het optreden kan vastleggen eerst op mijn rooster moeten klijken of ik vrij ben. Het zijn maar een paar uren die ik werk, dus Noorderbreedte blijf ik er gewoon naast doen. Beide contrakten zijn maar tijdelijk, dus Clown Kokkie blijft nog naar een vaste werkplek zoeken.

Lees meer »

Clown Kokkie heeft zijn eerste optreden in Drenthe gehad.

Op 16 mei heeft Clown Kokkie op Basisschool Het Kompas in Assen de kinderen van groep 6,7 en 8 geleerd hoe ze ballonfiguren moeten maken. Hiermee is ook een nieuwe mijlpaal in Clown Kokkie's leven gekomen. Dit was het eerste optreden in Drente van Clown Kokkie. Dit optreden is mij zeer goed bevallen, en Clown Kokkie hoopt nog vele malen naar Drente te mogen gaan om daar optredens te mogen geven.

Lees meer »

Electrische ballonnenpomp te huur.

Clown Kokkie heeft een electrische ballonenpomp voor het makkelijk en snel opblazen van ballonen (geen modelleerballonen). In overleg met Clown Kokkie kan deze gehuurt worden. De huur wordt bij het halen van de pomp betaalt met borg voor de pomp. Bij het inleveren van de pomp krijgt u de borg terug.

Lees meer »

Nieuwe neus voor Clown Kokkie

Sommigen was het al opgevallen de neus van Clown Kokkie zit vast aan een touwtje. De meeste mensen moeten het met hun neus doen zoals ze die gekregen hebben. Clown Kokkie heeft een nieuwe besteld. Binnenkort zit aan de neus van Clown Kokkie geen touwtje meer en heeft hij nog steeds een mooie grote neus.

Lees meer »

Per 1 maart 2012 ruimer inzetbaar

Clown Kokkie doet zijn clownsactiviteiten naast zijn werk. Maar door de crisis die op dit moment in Nederland heerst verliest Clown Kokkie zijn baan. Hierdoor is komt Clown Kokkie (zoals de planning nu is) per 1 maart zonder werk te zitten. Vanaf deze datum kan er dan ook vaker een beroep op de Clownactiviteiten gedaan worden.

Lees meer »