Wat kan ik?

Waar kun je Clown Kokkie voor vragen?

Kinderfeestjes

Clown Kokkie kan op je kinderfeestje komen. Het meest geschikt zijn kinderfeestjes voor kinderen die 5 tot 9 jaar worden. Op een kinderfeestje begint Clown Kokkie met een kleine clownsact van ongeveer 20 tot 30 minuten. In deze act doet hij een aantal goocheltrucks, grappen en blunders. maar met de hulp van de kinderen komt alles weer goed. Hierna gaat Clown Kokkie voor alle kinderen een ballonfiguur maken.

Wordt je al ouder dan 9 jaar, ook dan kun je Clown Kokkie op je feestje vragen. Clown Kokkie zal dan de kinderen op het feestje leren hoe je ballonfiguren moet maken. Een aantal basisdieren wordt aan de kinderen geleerd zo zullen de kinderen leren hoe ze een hond, zwaan of een papagaai moeten maken. Als de Kinderen dit goed door hebben kan Clown Kokkie iets moeilijkers leren. De gemaakte creaties mogen mee naar huis. En Clown Kokkie maakt voor alle kinderen een ballondier naar keuze.  

VOORLOPIG NIET BESCHIKBAAR

 

 Opening, Publiekstrekker

Clown Kokkie kunt u ook inhuren als publiekstrekker bij bijvoorbeeld stand, braderie, opening etc etc. Clown Kokkie zal dan komen om ballonfiguren te maken in het dier of figuur de kinderen willen, veel is mogelijk en mocht er iets zijn dat de clown toch niet kan maken van ballonnen dan wordt er samen met het kind overlegt wat er dan gemaakt kan worden.

Clown Kokkie neemt zijn kastje mee waarin hij enkele googeltrucks en zijn jongleerballen heeft zodat, hij op rustige momenten en zo nu en dan tussendoor het publiek kan vermaken met een truck of zijn jongleerkunsten kan laten zien.

 

Dorpsfeest etc. met vast programma.

Clown Kokkie kan bij een vast programma zorgen voor een kleine clownsact. Vergelijkbaar met wat Clown Kokkie doet op kinderfeestjes. Heeft u een vast thema informeer dan vroegtijdig naar de mogelijkheden.

VOORLOPIG NIET BESCHIKBAAR

 

Ballonpilaren of Ballonboog bestellen

Ballonpilaren of een ballonboog maakt de toegang tot de feestlokatie mooi feestelijk. Clown Kokkie kan deze voor u maken. Probleem is het vervoer, door het formaat van deze boog en pilaren is Clown Kokkie niet in staat deze te brengen. U kan ze bij het thuisadres van Clown Kokkie komen halen. Of Clown Kokkie maakt ze op lokatie. Zorgt u dan voor voldoende ruimte. Bij de foto's op deze site vind u voorbeelden van ballonbogen en pilaren.